3 εύκολες σπιτικές Μάσκες για τα μαλλιά σου

Όλες θέλουμε υγιή μαλλιά γεμάτο λάμψη όμως τι κάνουμε γι αυτό; Η συχνή χρήση από πιστολάκι, οι βαφές, τα ψαλιδια για τις μπούκλες εχουν ως αποτέλεσμα να καταστρέφουν την τρίχα και να αφυδατώνουν τα μαλλιά μας κάνοντας τα να φαίνονται ξηρά και ταλαιπωρήμενα! Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου  7+1 tips για την σωστή περιποίηση μαλλιών σου έχω ετοιμάσει τις 3 καλύτερες μάσκες μαλλιών που μπορείς να τις κάνεις μόνη σου στο σπίτι! Όλες αυτές οι σπιτικές μάσκες είναι δοκιμασμένες από εμένα, είναι εύκολες να γίνουν και είναι αποτελεσματικές γι αυτό και τις μοιράζομαι μαζί σας!


Μάσκα για ξηρά αφυδατωμένα μαλλιά 
Τι θα χρειαστείς:
1 αυγό 
2 κουταλιές της σούπας μέλι 
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
Εκτέλεση :
Αναμειγνύεις καλά όλα τα υλικά μαζί και απλώνεις σε στεγνά μαλλιά για 20 λεπτά! Ξεπλένεις με χλιαρό νερό και με το σαμπουάν σου!

Μάσκα για θρέψη και λάμψη
Τι θα χρειαστείς:
1 μπανάνα 
1 κουταλιά σούπας μέλι  
 3 σταγόνες λάδι λεβάντας 
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
Εκτέλεση:
Αναμειγνύεις καλά όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και απλώνεις σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά για 15 λεπτά! Ξεπλένεις με χλιαρό νερό και με το σαμπουάν σου!

Μάσκα για λιπαρά μαλλιά 
Τι θα χρειαστείς :
1 λεμόνι 
1 κουταλιά της σούπας μέλι 
1/4 φλιτζάνι ξίδι μηλίτη 
Εκτέλεση :
Αναμειγνύεις καλά όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και απλώνεις σε βρεγμένα μαλλιά για 15 λεπτά! Ξεπλένεις με χλιαρό νερό και με το σαμπουάν σου!

Θέλω να ευχαριστήσω την κομμώτρια μου που με βοήθησε να γράψω αυτό το άρθρο! Ελπίζω να σε βοήθησα θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σου!
Σε φιλώ
 Χρύσα

Σχόλια