Χείλη για φίλημα! Πώς θα τα αποκτήσεις στη στιγμή!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και σκέφτηκα πως είναι η κατάλληλη περίσταση για να προσέξεις ιδιαίτερα τα χείλη σου! Σου ετοίμασα 5 συμβουλές  για να μπορέσεις να έχεις απαλά και φουλ ενυδατωμένα χείλη και άλλες 3 για να πετύχεις το τέλειο χρώμα  για να δώσεις και να πάρεις φιλιά από τον καλό σου! Είναι μια μέρα που νομίζω πιστεύεις δε πιστεύεις θα πάρεις φιλιά!  Ισως ο Άγιος Βαλεντίνος να είναι αυτός που πρέπει να μας θυμίζει να είμαστε ερωτευμένοι  κάθε μέρα του χρόνου όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου! Την συγκεκριμένη γιορτή απλά να σου πω πως την θεωρώ καθαρά  εμπορική οπότε δεν θα ασχοληθώ παραπάνω!
Όσον αφορά τα χείλη σου θα ήθελα να ξέρεις ότι είναι μια περιοχή που χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση όπως είναι τα μάτια.  Ο αέρας , το κρύο το τσιγάρο αλλά και ο ήλιος ξηραίνουν και αφυδατώνουν τα χείλη με αποτέλεσμα να σκάνε και μερικές φορές να ματώνουν! Τι πρέπει να κάνεις;
Ξεκινάμε με ένα ήπιο πίλινγκ! Όχι δεν θα αγοράσεις, θα χρησιμοποιήσεις αυτό που ήδη έχεις για το πρόσωπο απλά με πολύ απαλές κινήσεις! Τι;; Δεν έχεις για το πρόσωπο;;θα σου μιλήσω άλλη φορά για αυτό αλλά νομίζω ότι σύντομα πρέπει να αποκτήσεις ένα! Αν δε έχεις θα χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσα σου! Μια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει! Εκτός αν ξεφλουδίζουν τα χειλάκια σου οπότε μπορείς να το κάνεις και 2 φορές! Τι πετυχαίνουμε με το πίλινγκ; Μα φυσικά την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων (κοινώς τα πετσακια)!!
Αφού τελειώσουμε με αυτή τη διαδικασία παίρναμε στην ενυδάτωση! Εκτός από το ότι πρέπει να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας με το νερό καλό θα είναι να έχουμε και κάποιο προϊόν για τα χείλη ένα lip balm κατά προτίμηση με φυσικά συστατικά! Σίγουρα το φοράμε πριν κοιμηθούμε αλλά μπορούμε να ανανεώνουμε και κατά την διάρκεια της ημέρας αν δεν φοράμε κάποιο κραγιόν!
Αν υπάρχουν γραμμές γύρω από τα χείλη καλό είναι να επενδύσουμε και σε μια κρέμα χειλιών!
Πάντα στο τέλος της ημέρας να αφαιρείς το κραγιόν σου με απαλές ήπιες κινήσεις και πότε  να μην κοιμάσαι με αυτό!
Σταμάτα να γλύφεις τα χείλη σου είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε! Αν θέλεις να φαίνονται ζουμερά πέρασε τα με ένα lip gloss!!
Και για πάμε να δούμε αφού έχουμε κάνει όλα αυτά για την περιποίηση των χειλιών  μας  πώς θα βάλουμε τέλεια το κραγιόν μας με 3 απλές κινήσεις!
Πριν φορέσεις οτιδήποτε πάνω στα χείλη σου μπορείς να περάσεις λίγο make up ή κονσιλερ! Τι θα πετύχεις;  Τα χείλη σου θα αποχρωματιστούν τελείως και έτσι το χρώμα που διάλεξες να φορέσεις θα φανεί καλύτερα! Επίσης θα κάνει το κραγιόν σου πιο ανθεκτικό!
Ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλήψεις είναι να βάλεις μολύβι χειλιών! Εκτός από ότι σε βοηθάει να βάλεις σωστά το κραγιόν σου σου δίνει σχήμα στα χείλη και όγκο! Προτίμησε να είναι κοντά στην απόχρωση  του κραγιόν που φοράς!
Τελευταία κίνηση το κραγιόν! Είτε το τοποθετεις κατευθείαν πάνω στα χείλη σου είτε χρησιμοποιείς ένα πινέλο χειλιών! Ότι σε βολεύει! Παρόλα αυτά εγώ σου προτείνω να το βάλεις με το πινέλο σου θα βάλεις λιγότερη ποσότητα και θα απλωθεί καλύτερα!
Βάλε στην ρουτίνα σου και την περιποίηση των χειλιών σου μην το  ξεχνάς!!! Θα χαρώ αν έχεις κάτι να προσθέσεις η να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σου! Σου εύχομαι να δώσεις και να πάρεις πολλά φιλιά!!!
Σε φιλώ  Χρύσα

Σχόλια